.

.

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Tiimalasi kantapää

Yleensä teen perinteisen kantapään jokaisiin villasukkiin; teen vahvistetun kantapään, kavennan kantalapun ja poimin silmukat reunoilta. Tarpeeksi monta kertaa kun tekee, nii sit alkaa kyllästyttämään. Hieman kirjoja kurkistelin, mutta tiimalasikantapään olen tehnyt joskus ennenkin ja sitä ajattelin hieman harjoitella.
 Tein näitä sukkia edellisen tilkkupeiton lankakerien jämistä. Itselle oli tarkoitus tehdä kesäsukat, mutta keltainen lanka ei sitten riittänytkään. Pikkusisko sai sitten sukat, kun jalka on pienempi, 34. 
Porukoitten kamera, on vähän mukavampi kuvailla ;D Vaikka en osaakkaan muuta kuin painaa nappia ja tsuumailla hieman tötteröä kääntämällä.  
 Malli: Nilkka villasukat 
Lanka: Novita Nalle, 46g
Puikot: 3mm 80cm pyöröt
Koko: 33-34
 Myös pienet junasukat tuli tehtyä langanjämistä. Tällä hetkellä langanjämissä on niinkin ihanteellinen tilanne, että niitä ei montaa nöttöstä ole. Ohuemmat langat mahtuvat 2,5 litran pussiin helposti ja paksummat langat 3 litran pussiin ja sielläkin tilaa riittää! Hyvä minä :P
 Malli: Junasukat
Lanka: Novita Nalle, 34g
Puikot: 3mm 80cm pyöröt
Koko: vastasyntynyt


Kohtahan minä aloitan taas työt äitiysloman ja hoitovapaan jälkeen, joten voi näkyä täällä blogin puolella että käsitöitä valmistuu hiukkasen hitaampaa tahtia. Jos nyt tahti on tähänkään mennessä ollut päätähuimaava. Itseä tässä hieman tässä yritän patistella, että saisin puuhasteltua mahdollisimman monta keskeneräistä työtä valmiiksi ennen toukokuun puoliväliä. Yritys on kova, mutta päässä on edelleen useita mukavia käsitöitä odottamassa inspiraatiota. 

Sain muuten tuliaisiksi 20 kerää lankoja vanhemmiltani, kun olivat kuukauden reissulla. Harmikseni langat ovat kotona ja en niitä nyt tähän postaukseen pääse esittelemään, ehkäpä sitten seuraavaan. Isä maksumiehenä, pikkusisko lankoja valitsemassa ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti