.

.

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

100!

Tämä on sadas postaus tässä blogissa! Muutama (TÄRKEÄ!!) vakituinen lukija joukkoon on liittynyt, mutta tuntuuhan teitä silloin tällöin piipahtajiakin riittävän. Kiitos siitä teille :) Itse olen ollut 5 päivää kuumeessa, ja olin melko töttöröö koko sairastelun ajan. Niin töttöröö, etten edes virkannut tai neulonut silmukan silmukkaa.
 Uusi ystäväni kyseli, tekisinkö hänen tyttärelleen rattaisiin pikku peiton. Eipä tarvinnut asiasta kuin mainita, niin minulla ajatus laukkasi jo monessa eri mallissa ja väriyhdistelmässä. Selailin kirjojen valikoimista kotoa, lehtiä ja nettiä. No, perinteinen isoäidinneliö valikoitui kuitenkin ylitse muiden.
 Värit valitsi ystäväni. Olipa mukava tuhertaa tehdä tälläistä tyttömäistä hommaa, kun harvemmin sitä tulee pinkkiä käsiinsä valikoitua. Onneksi peitosta löytyi myös vihreää ja turkoosia, ihania värejä nekin. Keltainen on peiton loppu silaus ja tekee siitä ihanan pienen sateenkaaren. :) Aloitin työn virkkaamalla jokaista väriä 5 ruutua, jonka jälkeen aloin yhdistelemään paloja riveittäin aina kun paloja oli tarpeeksi. Pelkäsin taas loppuun jäävää lankojen päättely urakkaa, joten päättelin iltaisin muutaman langanpään. Onneksi niin tein, nimittäin kun reunus oli valmis, oli minulla enää kaksi langanpäätä pääteltävänä. JIPPII! :D
 Malli: Tilkkutäkki isoäidinneliöistä
Lanka: Novita Nalle, 384g
Koukku: 3,5mm
Koko: mitataan kun muistetaan :D

Tässä kuvassa näkyy peiton kaikkein luonnollisimmat värit. Vielä tämä pitää höyryttää, mutta, poika nukkui joten tartuin pian kameraan ja otin kuvat :D 

2 kommenttia:

  1. Kauniin pirtsakka peitto, väriä pitää olla elämässä ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :) Ja ihana oli tosiaan tehdä tälläistä tyttömäistä, meillä kun on tuo poitsu niin sille ei paljon pinkkiä tule tehtyä!

      Poista