.

.

perjantai 2. toukokuuta 2014

Sekalainen selostus

Sekalaiseen selostukseen aluksi vanhempieni tuliaiset esittelyyn. Isot kerät Bravo Big ja yläreunan tumman vihreää sisältävät kerät Belgiasta. Regian Fantasticot ja Red Heart Lisat Latviasta. Villaa ja akryyliä, vaikkakaan akryyli ei ole yli ystävä, saa siitä aina jotain tehtyä.
 Kuten esimerkiksi pöllön Prinsessajutun ohjeella. Hieman oli pitkäveteinen minun makuun tehdä, mutta ihana siitä tuli! :)

Lanka: Red Heart Lisa, 90g
Koukku: 3,5mm
Koko: n. 30cm korkea


Pöksyt koeajossa. 

 Olin menossa Eurokankaaseen ostamaan resoria. Noh, ovessa iso kyltti, että kaikki metritavarana myytävä kangas -20% ovh. No resoria kyllä ostin, mutta samalla ostin kankaat pikkumiehen neuvolakorttiin sekä aurinkovarjon suojapussiin. Ja ehkä vähän trikoota pikkumiehelle kesäpöksyihin. 
 Neuvolakorttiin otin mittoja muovisesta neuvolasta saadusta kotelosta. Vähänhän tämä väljä on, mutta mahtuupahan kaikki tarvittavat ainakin mukaan lääkäripapereista ajanvarauskorttiin.
 Saumatkaan ei taida olla ihan suorat, mutta ensimmäiseksi yritykseksi passatkoon :P Ja ompelukonehan ei kuulu ihan ylimpiin ystäviini.
 Neuvolakortin kuoret avattuna. Pitäisi silittää vielä nämä ompelun jälkeen niin asettuisi saumat hyvin paikoilleen eikä näyttäisi, että toinen pääty on ommeltu vinoon. Ja käytin muuten ensimmäistä kertaa noita neppareita!!
Ja sittenhän sain vielä päähäni ihan loppuhuipennukseksi väkertää pikkumiehelle trikoopipon. Kaupasta ostetusta piposta vähän mallia, ei kaavoja. Niitähän siis en yleensä tykkää edes käyttää :D Kindermunan muotoiset trikoot reunoista yhteen. Reiden päällä leikkasin nuo halkiot, että piposta tulee vähän tötterö. Halkion päät kiinni ja pipo kaksinkerroin. Ei tarvittu kuin pieni päähänpisto ja pipo oli 10 minuutin päästä valmis. Tarkoitus saattoi olla, että ruskeasta tulisi sisäpuoli, mutta ajatus ei ollut yhtä minun tekemisen kanssa, joten ruskeasta tulikin pipon takaosa. Hups! 

3 kommenttia:

 1. Ihanan värii lankoja! <3
  Ja ihanan pirtsakka pöllö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkusisko valinnut ja tietää et tykkään väreistä, laimeat nyt ei ole mistään kotoisin ;)

   Poista
 2. Siulle on haaste http://inspiraationvietavana.blogspot.fi/2014/05/11-asiaa-haaste.html :)

  VastaaPoista