.

.

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

43cm 934g

Ystäväni saa pienokaisen näillä näkymin toukokuussa. Kertoi olevansa melkoinen pöllöfani. Siltä istumalta aloin googlettelemaan pöllöideoita. Niitähän on netti pullollaan ja valinnan vaikeus meinasi tulla.Tulevan vauvan sukupuolta ei ole selvitetty, joten en voinut tehtä tyttö/poikalahjaa. Ystävä kuitenkin kertoi sukulaisensa tehneen pöllötyynyn. Siitä en tiedä millaisen, mutta itse tein tälläisen tulevalle vauvalle. Tämä on tälläinen unipöllö, vartioi pienen unia!
Aloitin virkkaamaan Afrikankukkia lankakerän jämistä automatkalla anoppilaan. Montahan siinä parin tunnin automatkalla ennätti tehdä. Jatkoin palojen virkkaamista myös paikan päällä. Palat ovat siitä mukavia tehdä, kun on helppo jättää työ kesken. Pieni mies kun ei anna pitkään äidin paikallaan istua. Työn aloittamisen tiimoilla meidän minimies alkoi myös kävellä. Alle 10 kuukauden iässä... Sen jälkeen onkin kiirettä pitänyt!!
MalliMaggie pöllö Ravelrystä
Lanka: Novita 7 veljestä luonnonvalkoinen, Novita Puro Aallokko
Koukku: 4mm
Koko: 43cm korkea, 934g kokonaispaino
Ohjettahan en Ravelrystä ostanut, kun ajattelin osaavani tehdä pöllön ilman ohjetta. Eihän pöllö vaatisi kuin hieman sommittelua ja taidon virkata afrikankukkia. No, jälkeenpäin ajateltuna olisi kai ohjeen voinut ostaa, niin ei olisi tarvinnut useaa kertaa purkaa yhdistettyjä paloja! Tehty mikä tehty, kuvista katsomalla. Ystäväni mies totesikin hyvin, että olen kuin 3D-tulostin! :D
Pöllön istuessa sohvalla, kävi meidän minimies pöllö kimppuun. Voitte vain arvata, kuinka mielenkiintoinen pöllön nenä oli! 

5 kommenttia:

 1. Olipa tuttu lanka tuo Puro, jotain itsekin juuri väsään siitä :) ja pöllö on kyllä upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä tulla katsomaan, mitä saat tehtyä Purosta! :) KIITOS! :)

   Poista
 2. Ihana pöllö :) Ja tähtimatto osuu heti tähtifanin silmiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :P Tähtimattoja löytyy kolmena eri värivaihtoehtona Kodin1:stä ;)

   Poista