.

.

torstai 3. huhtikuuta 2014

Tilkkutäkki Isoäidinneliöistä

Liekköhän tuota edes kehtaa tunnustaa? Tämä tilkkutäkki on kerrassaan marinoitunut ja kunnolla, nimittäin keskeneräisten töiden laatikossa. Jopa hurjat kolme vuotta! Muistan aloittaneeni tilkkupeiton hetken mielijohteesta, kun mies joutui pikku haaverin takia sairaalan päivystykseen tikattavaksi. Siellä odotellessa, seurana ollessa, ennätin virkata useamman ruudun. Aluksi siitä piti tulla jättiläinen, mutta matkan varrella totesin itselleni, ettei tästä langasta tehty tilkkutäkki vain toimi. Olisi tullut liian painava.
 Nyt kun vauvoja syntyy ystäville enemmän kuin osasin arvatakaan, on nämä oivia vaunuihin, rattaisiin ja turvaistuimiin/kaukaloihin. 
Tilkkutäkki on virkattu perinteisistä Isoäidinneliöistä.
Lanka: Novita Kelo, 733g
Malli: Isoäidinneliöistä virkattu tilkkutäkki
Koko: 75cmx96cm
Virkkuukoukku: 4mm
Eikä tämä suinkaan ole viimeinen tilkkutäkki, nimittäin toinen samanlainen on paloiltaan valmiina. Enää vaan puuttuisi lankojen päättely ja palojen yhdistäminen. Eli kaikista ikävin homma. Kyllä minä virkkaisin ruutuja vaikka kuinka paljon, kun olisi joku joka päättelisi ja yhdistäisi ruudut! ;D


5 kommenttia:

 1. Mun tilkkupeitto on myös jossain tallessa ja ikävästi vaiheessa...aloitettu ennenkuin mieheni esikoinen sai esikoisensa eli noooin 5 vuotta sitten tai enemmän. Kiinnostus lopahtaa aina siihen päättelyyn ja yhdistämiseen.
  Kuinka se voikaan olla niin tylsää..
  Mutta pitäisikin kehitellä semmoinen malli, joka valmistuisi kokonaiseksi sitä mukaa, kun ruutuja tulee. Siis vain aloitus ja lopetus, ilman mitään lankojen pujottelua.
  Mukavaa loppuviikkoa<3

  VastaaPoista
 2. Kommentoin vielä tännekkin, eli on kivat värit :) Ja toi yhdistely/viimeistely on täälläkin hyvä motivaation syöjä. Mutta koitetaan tsempata, lopputulos on sen arvonen yleensä ainaki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS! ;D Minä tässä postauksessa uhkailin, etten ihan heti aloita uutta ja nyt jo uusi on valmiina :D

   Poista
 3. Tosi kiva väriyhdistelmä, jotenkin rauhallinen olematta tylsä.

  VastaaPoista