.

.

perjantai 9. tammikuuta 2015

Huopasukat huopasesta


Pesukoneesta tulon jälkeen odotti tälläinen möttö, johon kylläkin osasin jo varautua. Toinen sukka oli jopa kääntynyt pesusa nurinperin, tätä ei ole tapahtunut mulle aikaisemmin..
 Nämä huopasukat on nyt oikein muoti-ilmiö näin neulojien maailmassa ja etenkin tuolla Facebookin puolella. Itse kun ensimmäiset huopasukat olen neulonut seitsemän vuotta sitten, olen ajatellut olenko ollut sen ajan huopasukka villityksen jälkeen jäänyt vai tämän huopasukka villityksen edellä käviä. Tiiä sit :D
 Aika jännän äärellä oltiin, riittikö langat. Tarkoituksena olis sitä lankavarastoa kutistaa. Noh, Novitan Huopasia löytyikin useampia nöttösiä, vähän joka väriä mut sit ne ei keskenään olleet sovussa. Riskillä lähdettiin kokeilemaan, riittääkö kyseisen väriset langat. Jos tiukka paikka olisi tullut, olisi vihreää ollut hieman eri sävyä muutaman raidan verran. 
 Malli: Huopasukat, 12s/puikko. Kantalapun jälkeen 50krs ennen kärkikavennuksia.
Lanka: Novita Huopanen
Puikot: 8mm
Koko: 41
Kenelle: mummolle
Kulutus 146g
Meillä kotona asustaa tälläinen pieni jalkainen herra, jonka lempi puuhaa on muiden kengillä käveleminen. Pitihän sitä saada isomummon tossutkin koeajaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti