.

.

tiistai 8. lokakuuta 2013

Ensimmäinen pukinkonttiin!

Punainen ei ole mun lankani, ei kuvauksessa eikä myöskään virkkauksessa/neulonnassa. Mikähän lie. Onneksi punaisia lankoja on vähän minulla! (Kuten olette varmaan huomanneetkin :D)

Kyseessä siis pukinkonttiin ensimmäinen valmistunut työ, pikkuneidin poncho. Virkattu Glizt-langasta, jota Kuopiossa myy ainakin Alexis. Pari talvea takaperin tein vaaleanpunaisen ponchon samaiselle neidille ja nyt oli tarves suurempaan. Väritoiveena mikä tahansa punaisen sävy. Tulee 8v neidille.

Kummipojalle perus villasukat kierrevarrella. Koko n. 25-26. Puikot 3mm, 7 veljestä lankana. 

Aivan perussukkia en halunnut neuloa, joten ajattelin tehdä näihin kierrevarren. Veikeä tuli ja ehkä omasta mielestä hieman joustavampi kuin tavan 2o2n-joustinneule. Ainakin on helppo 2.5 vuotiaan ne itse jalkaan pukea.

Tällä hetkellä pesua odottaa yhdet hahtuvasukat, yhdet hahtuvalapaset ovat puikoilla. Yhdet hahtuvalapaset ennättivät jo lähteä synttärisankarille lähes suoraan pesukoneesta, joten niistä en kuvaa ennätänyt napata! Kunhan saan lapaset puikoilta tehtyä ja huovutettua, niin sitten kuvaa enemmän niistä :)

Tällä hetkellä ideoita on useita, vielä kun ennättäisi niitä kokeilemaan ja tekemään. Mutta, ainakin yksi asia on tämän kesän ja syksyn aikana pitänyt aika hyvin kutinsa; EN OLE OSTANUT LANKOJA! :D

2 kommenttia:

  1. Minulla taitaa olla samaa vihreää kaapissa yksi kerä, se on kaunis väri. Ja hienot sukat tuli :)

    VastaaPoista
  2. JEP! Väri on mitä ihanin, kuten varmaan monista töistä huomaa- on vihreä lempivärini! Tämä kerä on itseasiassa varmaankin 10 vuotta vanha, nimittäin pikkusiskoni on tästä aikanaan aloittanut tekemään lapasia jotka eivät koskaan valmistuneet. Joten kerälle tuli kuin tulikin hyötykäyttöä!

    VastaaPoista