.

.

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Pieniä lämmikkeitä pienelle miehelle

Herra hatun testauksessa. Tämä siis pienempi hatuista, joka nyt on sopiva. 4,5mm puikot, silmukoita 8x6 välisilmukkaa+13 kavennuksiin ja lisäyksiin. 

Kuvaaminen melko haastavaa, kun kohteena on melkoinen linssilude jonka aina täytyisi saada katsoa kameraan!

Lankana käytetty näissä Novitan Puroa. 4,5mm puikot, neulottu looppina. 16s puolellansa ja tiimalasi kantapää.

Novitan Kelosta Angry birdsi. Eihän sitä päässä voinut pitää, kun halusi katsoa mitä se äiti on tehnyt :D Eli hattu revittiin heti päästä irti kun sen siihen sain laitettua!

Tässä kokeiltuna silmukointia mustalla ja punaisella. Kertaalleen ennätin tehdä myös silmät silmukoituina, mutta ei ollut mun silmään tyydyttävä tulos. Enkäpä tiiä vielä tästäkään, että tykkäänkö vai enkö. 4,5mm puikot tässäkin, haluisin nimenomaan tiiviin pipon. 8sx6 + 13 lisäys/kavennussilmukkaa.

Hieman kävin töitä myös ulkoiluttamassa. Aurinko vaan halusi paistaa, ja pyykkinarun ollessa talojen välissä, ei paljon kuvaussuuntaakaan voinut muuttaa. Ainakin täällä on todistetusti paistanut aurinko koko päivän. :)

Tumput, junasukat, ja kolme norjalaistyylistä pipoa. 

Kuva sisällä otettuna. Puro on kyllä ihanan pehmeää neulottavaa, nämäkin kyseiset kerät (3kpl) löytyivät lankakoreistani jo ennalta, joten korit senkun tyhjenee!

Eräänä iltana myös teimme hieman isänpäiväksi Ukeille tauluja. Lopuksi kirjoitin vielä jalanpohjien alle pienen miehen nimen ja taakse onnen toivotukset. Itse tehty lahja varmasti hymyilyttää molempia ukkeja. :)

Olipahan tämäkin melkoinen haaste, kun niin mukava olisi ollut syödä sormia ja maistella varpaita, kun niissä oli niin mukavia värejä. Taulut Tigersilta 2€/kpl. Ovat A5-kokoiset.

4 kommenttia:

  1. Mulla on kans tuo hattu jonotuslistassa, tykkään kovasti mallista :) hienoja töitä olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin haikailin hatun perään aikani, kunnes sitten ajattelin kerta rykäisyllä tehdä kolme samalla ohjeella :)

      Poista