.

.

perjantai 20. syyskuuta 2013

70 POSTAUS!

Trikookankaan jämistä syntyi ruokalappu. Sisälle laitoin jo parhaimmat päivänsä nähnyttä froteekangasta, hieman vaatteita enempi suojaamaan. Frotee on siis kahden trikookankaan välissä. (enkä missään nimessä liiottele nuppineulojen kanssa.. ehkä siinä syy, miksi ompelutyöt kestää niin kauan?)

Tälläinen tästä nyt tuli, koristaa meidän keittiön seinää :) Toinen vielä odottaa valmistumistaan, ensin pitäisi vain osata valita kuvat, mitkä aioin laittaa ikkunankarmin sisälle.

Novitan Tuubista valmistui tälläisiä.. tabletteja ruokapöytään? Penkinpäällisiä terassikalusteille? Kattauskoristeita? :D

Tuubia oli kaksi tötteröä jäljellä, joten ajattelin virkata ne pois kuljeksimasta. 7mm puikolla virkkailin. Lopuksi nirkkoreunukset.

Ainiin, käsityöhaasteen parissa olen käynyt töitä vasta ajatustasolla, Henna! :D KORUSTAMO  :n paketti tuli perille, ja sitä tässä pohdin samalla, raaskinko laittaa ihanan avainnauhan kotiavaimiini, jota päivittäin käytän. :) KIITOKSIA!! Myös yksi punainen poncho odottaa sopivia kuvas ilmoja, nimittäin näin sateisilla sekä hämärillä ilmoilla ei punaista saa kuvattua asiallisesti ei millään tavalla.

5 kommenttia:

 1. Ihana taulu♥
  Kivat tabletit, ei kai kukaan henno istua noiden päälle:)
  Laita vaan avainnauha käyttöön,ole hyvä vaan ja kiitokset osallistumisesta.
  Mukavaa viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo taulusta tuli kyllä ihan omaan silmäänkin passeli ja sievä! :) Kaivelin kudekoriani ja ajattelin, että ehkä voisin ensi kesäksi tehdä todellakin terassikalusteiden jakkaroille samanlaiset. Oikein pirtsakat, eriväriset. Tai sitten purkaa vanhoja virkattuja mattoja, kun ne on jo hieman tylsiä minun silmiin :D

   Poista
 2. Jep, ei kiirettä :D Hyvä että se on edes jo ajatustasolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooo, eipä näin äkkiseltään tuu mieleen :D Kyllähän sää jotain keksit :D

   Poista