.

.

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Viittä vaille valmista

Villapöksyt pikkuherralle (vaikkakin housujen sisäänajajaksi taitaa tulla kummipoika, sillä meidän herralle nämä on vielä hiukkasen suuret!!) :)

Lankana 7-veljestä. Ohje bongattu: http://kuplablog.blogspot.fi/2012/12/monsterihousut.html

Pikkuinen viihtyy hyvin kantoliinassa, joten pitkävartiset sukat ja tumput on tekosellaan! Näitä tässä neulotaan, sovitetaan ja puretaan, mutta erehdyksen kautta onnistuneeseen lopputulokseen. Hyviä jämälankojen kulutus kohteita!

Tämä mörkö, kaivoin sen huoneiden vaihto-operaation yhteydessä esiin ja meinasin pökertyä. Ehkä saisin sen hieman vajumaan, edes vähäsen? :) Joko on jonoksi asti vapaaehtoisia tämän mörön taltuttajaksi? Kyseessä on siis laatikko, jonne laitan työt aina odottamaan tekijäänsä, kun uusi insipiraatio iskee - joka tietysti täytyy toteuttaa heti eikä huomenna? Olen kuitenkin hieman ehkä ryhdistäytynyt, sillä olen puuhastellut joka päivä jotakin, jonkun keskeneräisen työn parissa. Mutta kuitenkin sitä mukaa aloittanut myös uusia töitä :D IKUINEN KIERRE!!

Telinevoimistelija tarvitsee pökät. Pikkusisko siis oli mukana Eurokankaassa ja erehtyi elämänsä ensimmäistä kertaa kilokankaiden osastolle. Ei meinannut kimallukselle loppua tulla ja ompelusten toivelista oli loputon.. Minulle joka juuri ja juuri osaa ommella housut, joissa liitetään takasauma ja resorit!! :D
Myös jotakin punaista on virkkuukoukulla, mutta näin illalla punaisen kuvaaminen, kuten aina muulloinkin, on kovin haastavaa. Myös tiistaita odottelen tohkeissani, sillä saan ystävältäni muutaman vanhan ikkunankarmin! Ajatuksia on useita, mitä niistä alkaisin puuhastelemaan, mutta minkä niistä toteutan, on eriasia :) Pikkuherra tarvitsisi lisäksi ruokalappuja, sillä ruokailut alkavat olemaan sotkuisempia! Vanhemman pikkusiskon kätköistä löytyi vanhempia Suuri Käsityö-lehtiä, joissa oli muutamia erilaisia ohjeita. Niitä voisin ehkä kokeilla, jos sopu ompelukoneen kanssa vielä kestää. Niihin olisi muutenkin hyvä käyttää kangaspaloja, mitä laatikoiden pohjalla lojuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti