.

.

maanantai 25. helmikuuta 2013

Taitaa olla tauon paikka...

Voihan voihan voihan.. meikäläisen käsitöiden teko tahti on ollut liikaa ilmeisestikin oikealle ranteelle, nimittäin siinä taitaa olla jokin rasitusvamma tai jännätupin tulehdus - on muuten kippee!!

Mummo kyllä neuvoi jo vanhan kansan "parannnuskeinon"; kalastajalankaan tulisi tehdä 21 solmua ja sitoa sitten kalastajalanka ranteen ympärille. Tällä keinolla on kuulemma parannettu rannekipuja jo pitkän aikaa, joten mummo ajatteli, että sillä keinolla parannetaan myös minun kipeä ja aristava ranne. :) Liekköhän pittää kokkeilla? :D

Vielä tuli tehtyä turkoosin siniset junasukat Novita Wool langasta. 

Jättiläisen jalanjäljillä? Pirtin Kehräämön hahtuvalangasta virkatut tossut, ennen pesukoneeseen menoa. Hieman sattui olemaan ruskeaakin hahtuvalankaa, jonka ajattelin virkata tossun reunaan, mutta eihän sitä paljoa kulunut!

Jättiläisen jalankoosta tossu muuttui pesukoneessa normaaliin jalkaan sopivaksi :) todella nopeat virkata, ja pesukoneessa huovuttamisen jälkeen pohjasta tuli paksumpi mitä hahtuvakiekosta virkatessa, joten eipähän kulu heti herran tossut puhki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti