.

.

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Alkuvuoden aikaan saannoksia

Muutamia heijastimia ompelin ompelukoneella huovan päälle, kun tammikuussa oli kovin pimeää - piti huolehtia, että tiellä kulkiessa autoilijat huomaavat. Kuva on tosi epäselvä, mutta salaman kanssa ei voi ottaa kuvaa koska heijastin heijastaa niin voimakkaasti takaisin! (ainakin näin minun kameralla käypi..=)

Yhden illan aikaansaannos - hahtuvalapaset! En muistanutkaan kuinka nopeasti nämä valmistuvat kun vain aloittaa tekemään. Puikollansa 8 silmukkaa, puikot 5mm.

Yksi keltainen matonkudekori.. tarkoituksena olisi siis käyttää kuteenjämiä pyörimästä isosta korista pois alta!

Sairaslomaillessani, nauhoittavan digipoksin kaukosäätimen ollessa huollossa, valmistui tämä 68cm koon villahaalari vain 4 päivässä! :) Ohje haalariin: http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=b21&d_id=23&lang=fi

Kokeilin myös tehdä aivan pikkuisia huopatöppösiä ja tässä tulos. Lankana käytetty Natur Uld- villalankaa. Kaksi kertaa täytyi pestä, että edes hieman kutistuivat. Harkinnassa on vielä kolmas pesukerta.. 

Villahaalariin varasin hieman enemmän lankaa, joten samaisesta langasta syntyi myös korvaläppäpipo. Malli on tiukka, että pysyy päässä myös ilman nauhoja.

Lisää matonkudejämistä valmistuneita pikatöitä. 

Näitä valmistuikin sitten useampi saman illan aikana.. ja vielä olisi matonkudejämiä vaikka kuinka paljon jäljellä!

Nämä eivät kovin kuvauksellisia olleeet heti valmistumisen jälkeen, kun eivät ole vielä ennättäneet muotoutua kunnolla. Täytyy laittaa hetkeksi aikaa painon alle, että kaikki löytävät muotonsa! :)

Liekköhän olen taaskaan muistanut kuvailla kaikkia aikaan saannoksiani, mutta tässä ainakin kuvia niistä, jotka olivat kameran eteen eksyneet oikealla aikaa.

Pannulappujen ohjeen löysin täältä: http://www.annukanaurinkoiset.blogspot.fi/search/label/patalappu
- Kiitoksia siis Annukalle ihanan yksinkertaisesta ja nopeasta ohjeesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti