.

.

perjantai 8. helmikuuta 2013

Patalappuja a`la Carte

Kirjakerhosta tilasin itselleni aivan MAHTAVAN kirjan! Tämä kirja, jos mikä, saa pienet langanjämä varastot hupenemaan aivan hetkessä. Heti, kun paketin postista kävin hakemassa, selailin ohjeet ja ensimmäisenä virkkuukoukun varteen tarttui seuraava patalappu. Ohjeista on selkeitä havainnollistamiskuvia ja muutoinkin ohjeet ovat mielestäni selkeitä! :)

"Keittiönprinsesssa"

Ensimmäinen kerros tästä patalapusta oli pitkäveteinen, jopa tuskainen, kun jokaiseen 153 ketjusilmukkaan  piti virkata kiinteäsilmukka. Ensimmäisen kerroksen tuskaisuudesta selvittyä tulikin työ todella nopeasti valmiiksi! Virkattu 7-veljestä  langasta.

"Piknikillä"

Ohjeen mukaan työhön voisi tehdä kaksi eriväristä kukkaa, jotka sitten yhdistettään mustalla langalla lopuksi. Kuitenkin hetken suunniteltuani tulin siihen tulokseen, ettei työn nurjapuoli ole sen kummoisempi kuin oikeakaan, joten tein molemmat puolet samalla värillä! :) Tämä näyttää päivänpiristäjältä ja kaksinkertaisuutensa vuoksi on oikein muhkea patalappu. Virkattu 7-veljestä langasta.
Ja niin kuin jokaisella käsityöihmisellä, on minullakin pieniä langankerän jämiä iso läjä. Tämä on oiva tapa tyhjentää varastoja. Itselläni onkin "LANKOJENOSTOKIELTO"-kyltti takaraivossam aina kun kävelen lankahyllyjen ohitse kaupoissa. Hyvin olen onnistunutkin, hyllyissä alkaa pienet keränjämät loppumaan/hupenemaan, eikä uusia ole edes tullut ostettua muuta kuin villahaalaria varten. :D Katsotaan kauanko tämä langanjämä-villitys ja hyllyjen tyhjennys inspiraatio kestääkään, ennen kuin olen ostamassa uusia ihania lankoja uusissa väreissä kaupasta.

Mummoni oli voittanut arpajaisissa lankakerän. Pitkään hän oli miettinyt, mitä kerälle tekee, kunnes päähän oli putkahtanut oiva ajatus, että kerän voi suosiolla lahjoittaa minulle :) Väri on kuulemma appelsiinin keltainen, joten toivottavasti langan väri saa aikaan jonkun ihanan idean sitten. Ja langan laadusta, määrästä tai muista tarkemmista asioista ei vielä ole tietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti