.

.

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Virkattu hippo ja muutama muu valmistunut

 Tää ei nyt ihan otsikkoa vastaa, mutta viime aikoina käsityöt, ulkoilu ja pikkumies on vaatineet paljon aikaa. Tämän takia kameran kanssa ei paljon ennätä vehdata ja luvassa on pläjäys useista valmistuneista käsitöistä! Yksi valmistuneista on puuvillakankaasta ommeltu vaunuverho uuden vauvan koppaan. Isoveljellehän tämä on tällä hetkellä mieluinen piilopaikka!
 Ystäväni vauva syntyi pääsiäisen tienoilla, tämä virkattu hippo on menossa heille kunhan ennätän sen heille kuskaamaan :) Ohjetta en ostanut, netti kun tursuaa kuvia virkatuista hipoista. En siis tiedä onko tehty ihan oikein, mutta ulkoiselta muodoltaan se ainakin muistuttaa hippoa! :D
 Lankoina tähän on käytetty Novitan Huvila puuvillalankaa. Virkkasin 1,75mm koukulla, joten tämä hippo ei ole järin suuren kokoinen, juuri sopiva vauvan sänkyyn ihmeteltäväksi.
 Meidän poikahan olisi halunnut virkatun pöllön jo itselleen, samoin meinasi käydä myös tämän hipon kanssa. Lankoja jäi kolmesta kerästä vielä vallan paljon. Voihan se olla että poikanen saisi synttärilahjaksi toukokuussa oman hipon tai pöllön!
 Hetken mielijohteesta päätin ostaa langat menomatkalla anoppilaan, eikä tämän tekemiseen mennyt kuin viikko muiden kotitöiden sekä käsitöiden ohella.
 Melko suloinenhan tämä on! Muhkeat on muodotkin.

 Vauvoja tuntuu syntyvän jokaiselle ystävälle tai ystävän ystävälle. Ystäväni sitten ovat tilailleet näitä vauvabootseja tehtäväksi. Silloin tällöin kun näitä tekee muutamat, ei ohje ala tökkiä, useampaa paria tehtäessä alkaa ainakin minulla saman ohjeen teko tökkiä ja pahan kerran. 
 Vielä pitäisi tehdä ainakin muutama pari näitä vauvabootseja jemmaan. Naapurillakin sattuu laskettu aika kolme päivää ennen meidän laskettua aikaa. Voisin käydä heidän ovelleen nakkaamassa bootsit, kun huomaan vauvan syntyneen :)

6 kommenttia:

 1. Voi ihanuus. Ihana tuo hippo ja pikkuiset tossut ♥

  VastaaPoista
 2. Hipossa osunut värit kohdille, sopivat hyvin toisiinsa!

  VastaaPoista
 3. mihis on jutut jääny, ei kai muksut vie aikaa :D <3
  sinut on haastettu ;)
  http://liinapolku.blogspot.fi/2015/08/liebster-awards-blogihaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tuula! Joka päivä joku käsityö etenee ja onneks jotain valmista saan myös aikaiseksi! Neulenuttuja, pipoja sekä sukkia ja lapasia. Ne vaan on lähtenyt suoraan puikoilta käyttöön joten kuvia en ole ennättänyt tässä vilskeessä napsia.. siks oon harkinnut jopa instaa et sinne sais kuvia öäkkiä napsittua ja ei tartteis sepostuksia tänne kirjoitella :"D

   Poista
 4. Sinut on tuplahaastettu, eli myös http://helmelliset.blogspot.fi/ -blogista löytyy haaste :D

  VastaaPoista