.

.

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Ommeltu puikkopussi

 Kun pää tursuaa miljoonia ideoita, mutta aika ei riitä. Useita useita useita kesken eräisiä töitä. Kamalia loppuraskauden liitoskipuja, niin että 20min istumisen jälkeen et pääse ylös tuolilta tai sohvalta. Sitä arki tällä hetkellä on. Tämän lisäksi vielä pikkumies sairasti reilun kaksi viikkoa keuhkokuumetta kotihoidossa. Tähän sisältyi useita lääkärikäyntejä, kaksi antibioottikuuria, verikokeita ja röntgenkuvia. Viimeiset kolme viikkoa on siis mennyt aika unettomissa merkeissä myöskin. 
 Tätä puikkopussia olen kaivannut jo pidemmän aikaa, entinen tekeleeni kun alkoi repsotta alasaumasta. Senkin kun ennättäisi ensin purkaa ja sitten korjata, olisi ihan käyttökelpoinen kapistus vielä. Tämä pesänrakennus vietti vaan saa nyt tarpeita käyttää jämäkankaita. Tämä Marimekon kankaan palanen jäi yli sitterin uusista päällisistä. Ja turkoosit langatkin oli koneessa valmiiksi!
 Viivat ei ole luotisuorat, mutta väliäkös tuolla! Säilytän kaikista puikoista nuo muoviset kotelot ja pahvikotelot, joten tein puikoille tarkoitetuista koloista sen verran suuret, että kotelot mahtuvat puikkoineen sen sisälle.
 Kankaat ovat niin paksua puuvillaa, etten laittanut tukikangasta ollenkaan vahvistamaan työtä. Olisi ollut melko tönkkö pakkaus sen jälkeen. 
Tämän näköinen on kankaan päällinen kokonaisuudessaan. Nyt lähden jatkamaan keskeneräisiä töitäni, pikkumies kun on unilla tällä hetkellä ja minulla saattaisi olla hetki omaa aikaa! 

Minulla on menossa useita jämälanka projekteja, jotka ovatkin oikeastaan viimeisiä JuJy- töitäni. Lisäksi vauvaneuleita alkaa valmistua pikku hiljaa, nekin kun saisi kuvattua..

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva puikkokotelo! :) Miunki ois tarkotus tehä isommille puikoille tuollanen, kunhan pääsen äitini ompelukoneen ääreen ;)

    VastaaPoista