.

.

perjantai 26. syyskuuta 2014

Vauvan neulemyssy

 Heheh, tästä piti tulla ystävän vauvalle sopiva myssy. Mut jotain meni kummasti vikaan! Se on nimittäin sopiva joko todella sirolle keskoselle tai sitten pikkusiskon nukelle.
 Malli: Vauvan neulemyssy, Novita Ipana lehti s. 89
Lanka: Novita Bambu
Puikot: 3mm
Kulutus: 40g
Koko: keskonen/nukke
 Helppo malli, nopea tehdä. Bambu langasta tehtynä tosi pehmeä ja ihanan tuntuinen. 
 Elämäni ensimmäiset neulotut nyörit. Tulipahan tässä ohessa opeteltua jotakin uutta myös.

 Pieni lahja itselleni. Kuopion keskustassa nimittäin Alexis-ketjun myymälä lopettaa toimintansa ilmeisesti vuoden loppuun mennessä. Kaikista tuotteista oli vähintään -10%. Nämäkin taisivat olla -20% alennuksessa. Tällä hetkellä neulon aina sukat ja lapaset looppina, joten voi olla että jossai vaiheessa voisin karsia hieman normaaleja sukkapuikkoja pois, kun nämä ovat niin käytännölliset!
 Talviset kuvat ovat otettu vanhempieni luota. Meillä kotona on nimittäin vesivahinko, ollaan siis oltu evakossa kotoa nyt kuukauden verran. Kuivaus omassa kodissa on aloitettu, saas nähdä kauanko menee.. :( Täällä neuleita ennätän tehdä paljon vähemmän, sillä jo työmatkoihin päivässä kuluu tunti aikaa. Noh, sehän on sitten neulomisesta ja muista käsitöistä pois!! 
Lunta tupruutti kahden päivän ajan taivaan täydeltä. Tällä hetkellä lunta on enää nöttönen siellä ja toinen täällä :) Poika on nukkumassa, joten taidan laittaa tästä puikot viuhtomaan niin saan jotain noista keskeneräisten töiden joukosta ehkä valmiiksikin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti