.

.

maanantai 29. syyskuuta 2014

Pikkusukat Suomivillasta

  Pikkumiehelle kumisaappaisiin villasukat varpaita lämmittämään. Viime viikolla kun lumet tuli niin yllättäen, niin tajusin ettei pikkumiehelle ole villasukkia!
 Uudet Novitan langat olivat tulleet kauppoihin. Ihastelin pitkään Joki-lankaa, mutta siitä sävyt olivat jotenki tyttömäiset!
 Sitten näin alahyllyllä Novita Suomivilla-langan, joka on 100% lampaanvillaa ja huopuu pesukoneessa. Näitä ei ole tarkoitus huovuttaa, senkun nyt vielä muistaisi mieskin :D Ihanan pehmeää lankaa, helppo neuloa.
 Malli: Perus villasukat pikkuiselle, silmukoita 36 kpl
Puikot: 4mm looppina
Lanka: Novita Suomivilla, 48g
Koko: 22
Minun perus villasukkiin tulee 10krs 2o2n-joustinneuletta, riittävän monta kerrosta sileää ennen nilkan 10krs 2o2n-joustinneuletta.Lapsen sukkiin minusta sopiva on tiimalasi kantapää, jalkaterä kun on muutenkin pyöreä kuin peruna ja kantapää myös pyöreä. Tai toinen vaihtoehto on vahvistamaton kantapää. Pysyvät ainakin jalassa. Jalkaterän sileää neulon niin kauan, että varpaat alkavat. Tämän jälkeen teen kavennukset tasavälein ensimmäisellä kerroksella, neulon 3krs, kavennukset tasavälein, neulon 2krs, kavennukset tasavälein, neulon 1krs. Tämän jälkeen kavennukset ja taas yksi tavan kerros niin kauan kun silmukoita riittää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti