.

.

perjantai 29. elokuuta 2014

Revontulihuivi nro 2

Syksyn ruskan värinen Revontuli huivi on IHANA! 
Ohje Ullaneuleesta
Lanka: Vironvilla, Aade Long 178g
Koko: 190cm x 90cm
 Tämä on tosiaan jo toinen neulomani Revontulihuivi ja tämän teossa alkoi jo tuntua siltä, että hieman vilkaisi kerroksia, mitä piti tehdä ja sitten vain teki. Eli pääperiaate alkaa olla hanskassa. Ties kuinka monta näitä vielä tulee tehtyä, nimittäin pikkusisko kävi alku kesästä Tallinassa ja toi minulle 4 vyyhtiä vironvillaa, kaikki eri sävyjä.
 Huivi on n. 2m leveä, eli kokoa tällä piisaa vallan mainiosti. Mutta kuuma tämä on! Kauppareissulla meinasin läkähtyä, kun kiedoin huivin kaulaani. Vaikka huivi näyttääkin ja tuntuukin niin reikäiseltä, on se silti niin lämmin. 
 Huivia tehdessä piti välillä tehdä taas muita töitä, kun tuntui siltä että nurjat silmukat alkavat kyllästyttämään. Muutamia välipaloja valmistuikin huivin ohella, niistä laitan seuraavaan postaukseen kuvat.
Tarkoituksena olisi vielä syksymmällä ottaa kuva tästä huivista ja vaahterapuusta, jossa lehdet ovat saaneet ylleen ruskan sävyt :)

4 kommenttia:

  1. Tämä on ihan mieletön. Kovan työn olet tehnyt, mutta lopputulos ehdottomasti kaiken vaivan arvoinen. UPEA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kiitoksia! :) Kyllä useamman kerran laitoin puikot ja langan pussiin. Sit annoin sen vaan olla :D Kohta se taas sit kiinnosti ihan erilailla.

      Poista