.

.

perjantai 15. elokuuta 2014

Pimp my Ride

 Otsikko taitaakin kertoa kaiken olennaisen tämän postauksen sisällöstä. Eli kyse on siis minimiehen rattaista, jotka jostain syystä kaipasivat jotain piristystä. Uutena ne on ostettu, reilun vuoden käytetty. Hetken niissä oli kaupasta ostettu "minimaizer" eli pienennin, kun meidän minimies on hoikka poika.
 Yhden kerran käytin kaupan tekeleen pesussa, ja sitten kyllästyin. Olin jo melkein menossa kauppaan ostamaan uudet rattaat, mutta onneksi jokin järjen ääni päässäni sanoi, että EI!
 Pilvikangas on ostettu Leppävirran kangaskaupasta, tarjouksessa oli 10€/metri eli melko edullista puuvilla kankaaksi mielestäni. Ja ihanaa senkin lisäksi. Suunnitelmissa olisi vielä tehdä samasta kankaasta turvavöihin pehmusteet, hieman suuremmat mitä alkuperäiset valmistajan omat ovat. Kuvissa näitä pehmusteita ei näy. Takapuolen kangas ostettu useampi vuosi sitten Ikeasta
 Ensimmäistä kertaa elämässäni tikkasin "napinläpeä" ja heti näin näkyvälle paikalle. Aikasta paljon jännitti, mutta its eolen tyytyväinen tulokseen. Mittailin suojan tarkasti, ettei jää turhia kangasjämiä painamaan. Enkä laittanut väliin vanua, kun minimies alkaa olla sen kokoinen, että pysyy jo kyydissä ilmankin.
 Ehkä minun rataskuume on tällä nyt taltutettu? Pitäisiköhän tehdä vielä "vaunuverho" samasta pilvikankaasta, kun suojuskin, vai tuleeko sitten liikaa pilveä? :D
Myös pientä tuunailua olen harrastanut kotona. Naulakko eteiseen. Ihanan naulakon löysin pienestä liikkeestä Kuopion keskustasta. Hinta 10€. Meidän eteisessä oli reiät, joihin ajattelin tämän naulakon käyvän juuri passelisti. No muutamasta millistähän se kiinni jäi, joten sain ajatuksen laittaa vanhaa lautaa taustaksi. Mies hieman mittelöi, sahasi ja ruuvasi. Nyt meillä on eteisessä lippis/hattu-naulakko, kevyitä asusteita varten. Alapuolella oleva patteri ei talvella paljon hyödyttäisi, jos sen verhoilisi takeilla tähän naulakkoon.
 
 
Isäntä lähtee yövuoroon töihin, joten minulla on ilta aikaa neuloa omissa oloissani ennen nukkumaan menoa. Poikakin toivottavasti kohta suuntaa nukkumatin maille. Enää olisi itsellä jäljellä 16krs Revontulihuivi nro 2:sta.  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti