.

.

lauantai 14. joulukuuta 2013

Isojalkaiselle pikkuveljelle

 Kiitoksena Tennarisukkien tekemisestä sain hienon Amarylliksen! Ja ruukkukin on niin minulle sopiva. Tilaaja kyseli, mitä on velkaa. Langat+työ? Mitä te tähän vastaisitte??

Ikkunankarmeihin, joita jäljellä oli vielä yksi, laittelin pienokaisen kuvia pitsikehyksiin. Kehykset ostettu aiemmin jo tiimarista. Kuvia laittelin 6kpl, kaikki mustavalkoisia kuvia. Vielä kun tälle keksisi paikan mihin ripustaa.

 Sitten nämä laihat jättiläiset. HUH! Yritäppä neuloa sukat veljelle, jonka sääret on kun hammastikut mutta jalkaterä kokoa 44-45!!!!! 
 Aivan järkyttävä yhdistelmä, ohuet varret ja pitkä jalkaterä. Jos olisin tehnyt miehen silmukkamäärällä varren, eivät ne todellakaan olisi pysyneet ylhäällä. Joten varressa naisen varren silmukkamäärä ja jalkaterässä miehen.
 Lanka: Novitan Nalle, sävy Koivu sekä musta Nalle
Puikot: 3mm
Koko: 44-45
Muuta: Isojalkaiselle pikkuveljelle pukinkonttiin

 Sukkia kuvailin pahimmassa kiireessä omaan jalkaani. Kuten huomaa, sukat jatkuvat ja jatkuvat, lähes loputtomiin. Omassa jalassakin tyhjää tilaa jää vielä monen monta senttiä.
 Nauran. Muuta en voi. Nauroin myös näitä tehdessä, kun ensin kävi omaan jalkaan suureksi. Sitten miehen jalkaan. Nämä on tähän mennessä suurimmat sukat, jotka olen koon puolesta tehnyt! Pikkuveli pyyteli näitä talvikenkiin, joten varret on tehty talvikengän varren mittaiseksi.
 Hieman tuli tuunailtuakin tänään. Ostin paikallisesta Puuilo-liikkeestä puisen tähtiastian. Kaupassa se näytti silmääni hieman pliisulta, joten jotakin sen kaipasi. 
Hieman pitsinauraa ympärille kaksipuoleisella teipillä, niin ilme muuttui sopivasti. Ei kuitenkaan pistä ihan heti silmään, vasta tarkemman katselmuksen jälkeen. Nopea sekä yksinkertainen, joten minä tykkään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti