.

.

lauantai 30. marraskuuta 2013

Tennarit uudelleen esittelyssä & kuplalapaset

Näistä Tennarisukista paremmat kuvat nyt. Yksi mutkakin tuli matkaan, kun tilaaja halusin virkatut nauhat kenkiinsä, joten nekin piti vaihtaa vielä ennen sukkien luovutusta! No ompahan ainakin tilaajalleen mieluisat. Myös pyöreät tähtimerkit täytyi lisätä sukkien ulkosyrjille, kun edellisissä kuvissahan niitä ei vielä oltu tehty! 

 Mieheni pääsi sovitusmalliksi taasen, hänellä vaan on numeron pienempi jalka kuin tilaajalla, niin hieman sukat lörpöttää kuvissa. Sukat kokoa 42.
Kuvat on muuten otettu niinkin iänikuisella kameralla, että sen käyttöön tarvitsi patterit. Ehkäpä tyydyn tähän niin kauan kuin toiveisiini vastataan ja saan uuden kameran. Ainakin tällä tulee parempia omasta mielestä, kuin meidän pikkuisella kameralla tai kännykän kameralla. Onhan tuo melkoinen möhkäle, ihme kun edes tietokoneeseen sai liitettyä :D

 Nythän tuo sukkia sovitellessaan pyyteli tekemään myös hänelle samanmoiset. Pitää katsella joulun jälkeen, kunhan kaikki pukinkonttiin menevät työt on valmiiksi saatu. 
Ja pitihän sitä minunkin kokeilla näitä kuplia. :) Kuplalapaset siis täältä. Selkeä ohje, kiitos siitä! Ja helppo ja nopea nämä oli tehdä. Nämä neulottu 4mm puikoilla Novitan Isoveljestä. Jännitystä riittä loppu metreille saakka, kun harmaanruskea lanka oli arvoitus, riittäisikö se loppuun saakka. Onneksi riitti. Varasuunnitelmana oli jo tehdä peukalon päät vaalenapunaisiksi, jos harmaanruskea lanka ei olisi riittänyt. Nämäkin langat lojuneet jo jonkin aikaa laatikoissa. Vaaleanpunaisen langan olin joskus löytänyt edullisesti 2,50€ hintaan, harmaanruskea oli yksien lapasten loppukerä. 

4 kommenttia:

 1. Aivan upeat tennarisukat ja hauskat nuo kuplalapaset, ihanan väriset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuplat tosiaan onnistuivat hyvin myös värityksen osalta ja tiedän kyllä, että jouluna paketin avaamisen jälkeen lahjan saaja on aivan myyty väriyhdistelmästä! Kiitoksia ihanasta kommentistasi, kiva saada palautetta onnistuneesta toteutuksesta. :)

   Poista
 2. Hienot tennarit ja ihanan väriset lapaset! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia myös sinulle mukavasta kommentista! Vaaleanpunainen onkin enemmän vanhan ajan roosan värinen! Itse en vaaleanpunaiselle syty, mutta lapasten saaja varmasti ihastuu toden teolla.

  VastaaPoista