.

.

tiistai 19. marraskuuta 2013

Tennarisukat

Ensimmäinen sukka valmiina, kummastakin sukasta puuttuu vielä pyöreä merkki, mutta suunnitteilla se kyllä on. Tein varren takaosaan joustineuletta, jotta sukka pysyisi paremmin jalassa. Myös jalkaterän päälle tein yhden 2n-suikulan hienan istuvuutta antamaan sileän neuleen keskelle.


Lankana Novitan 7-veljestä ja puikot 3,5mm. (ihmettelee tässä samalla, että minnekkä kaikki sen kokoiset puikot ovat joutuneetkaan..ei kai ne keskeneräisissä töissä voi olla?)

Kuvat piti saada otettua jo tänään ja vieläpä kännykällä. Jos täytyy laittaa postin mukana tilaajalleen. Kaveri siis tilasi nämä itselleen, viestissä oli kuva ja edellisessä postauksessa mainittu teksti :D

Miehellehän nämä tuli, ja yritin ehdotella mustaa pohjaa käytännöllisyyden vuoksi, niin valkean halusi kuten oikeissakin tennareissa.

Tässä sukat mieheni jalassa, hieman ovat hänelle löysät kun tilaajan jalka suurempi hieman kuin mieheni. 
Nämäkin pienet vaavibootsit toinen ystäväni tilasi kaverinsa babyshower-juhliin. Tällä kertaa siis tälläisiä tilaustöitä, kun nyt nämä silmälasitkin ovat saapuneet, niin jo puikot heiluu entiseen malliin eikä tarvitse murehtia päänsärystä. 

2 kommenttia:

  1. Nää on kyllä yhdet hienoimmista tennarisukista mitä oon nähnyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh! :) Täällä punastellaan, kiitellään ja kumarrellaan kommentistasi!!

      Poista