.

.

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kammotukset

Haaste Facebook-ryhmässä oli tällä viikolla kaivaa kaapin perukoilta ne kammottavimmat langat/kankaat tai muut kästyötarpeet ja niistä tehdä jotain. Itselläkin kyseisiä lankoja on joitakin keriä, joista on aina aloittanut joitan. Ja sitten purkanut kun ei ole miellyttänytkään. Ja miksiköhän suurin osa langoista on punaisia tai oransseja. Ei kai tuo ihmekään, ettei yksikään vihreä kerä tähän kuvaan ole joutunut, sillä niille kyllä keksin aina sopivan mallin! :)
Ja tässä ne nyt sitten on. YÖK!


Elikkäs ylärivillä ensimmäisenä itse ostettuja lankoja, joista joku on halunnut jotain ja olen ostanut niitä liikaa. Loput siis pyörii siellä korin pohjalla. Alarivin siniset langat on peräisin Ukkini sisarelta, eli on todellakin aatamin aikaisia :D Mutta työkaverini sanoo aina, että "Aika tavaran kaupihtee!"
 1. Ylärivissä sinisävyinen Novitan 7-veljestä. En tykkää sinisisestäkään, joten tekemättä on jäänyt.
 2. Ylärivin keskimmäinen oranssi on Novitan Isoveli. Ja syynä oranssi väri.
 3. Punainen Glizt-lanka, on kimalletta ja niin tekokuituinen. Nitisee inhottavasti neuloessa kimalteen vuoksi.
 4. Keskirivin Novitan 7-veljestä. Ostin kun halvalla sain.
 5. Keskirivin toinen oranssi on Novitan Flip Flop. Mummo oli voittanut tän arpajaisissa ja antoi minulle.
 6. Ruskea paksu lanka, ostettu josku Halpahallista. Vyyhde hävinnyt, joten merkkiä en muista. 
 7. Ja alarivin kamalat siniset langat. YÖÖK! Isotätini perintöä siis. Vyyhteessä lukee "Fantasy with wool- fluffy chunky" Made in France. 88% Acrylic, 12% wool. Kylmät väreet tulee jo kun ottaa lankakerän käteen.  

1 kommentti:

 1. jos haluut mustaa flipfloppia niin mulla on vaihtas sulle punasävyinen mustaan. Ehkä jämä semmosta limen vihreetäkin löytyy.. pitääkin vilkaista. ;)
  -Ulla

  VastaaPoista