.

.

maanantai 25. marraskuuta 2013

Joulua pukkaa

Kortteja tuli tehtyä muutama. Tänä vuonna en ostanut lainkaan uusia tarvikkeita, vaan käytin mitä varastoista löytyi. Siksi korttien sävyt ja koristelut hieman vaihtelevat. Sain jopa koristenauha-kokoelmani lähes käytettyä! :P Ensi joulua odotetaankin sitten yhä enemmän, että pääsee ostamaan uusia kortti tarvikkeita. Tapani mukaan olen kyllä ne ostanut joulun jälkeen jo alemyynneistä -70% alennuksilla! 

Jos kuvani ovat jo ennaltaan EI NIIN HYVIÄ-niin blogger viimeistelee kuvat vielä epäselvemmiksi. Kiitos. 

Useampi ilta näitä tehdessä meni, aina pojan nukkumaan menon jälkeen sain muutaman tehtyä.

Myös kamaluuksista sain punaista kimalle lankaa hieman tuhlattua kortteihin. Korteissa on siis neule tai kuusi koriste.


Nämä lapin lapaset mieheni pikkuveli toivoi jo syksyllä, mutta pukinkonttiinhan ne oivasti menevät. Neulottu Novitan Huopanen langasta, sävy tummanruskea. Tämäkin kerä on pyörinyt laatikoissa jo vuosia, joten tulipahan sekin käytettyä. Tällä hetkellä laatikot vajuvat melkoista tahtia, kun tarkoituksena olisi päästä jo olemassa olevista langoista eroon. Tietysti hätä ei lue lakia, jos jokin ihanuus eteen tulee! 

Värjäilin hieman Cool Aideilla mikrossa. Yksi lime-lemon ja yksi strawberry käytettynä. Laimennettu pussillinen pilttipurkkiin. Tarkoituksena oli luoda piparminttua muistuttava väri ja mielestäni siinä onnistuin. Alkuperäinen lanka Novitan 7-veljestä valkoinen.

Nämä makkarasukat on pikkusiskolle pukinkonttiin, vaikka olisi ne halunnut heti käyttöön. Siinäpähän hieman vielä odottelee. Makkaroita varressa ja jalkaterän päällä. Koko 35-35.
Tein pipon Lidlin langoista, isä halusi jo tämän itselleen!
Näin meille kävi perjantaina. En ymmärrä kuinka tämä voi edes olla mahdollista!!! Olkoon nyt tämän postauksen loppuhuipennus :D

2 kommenttia:

  1. Loppuhuipennus oli kyllä hauska :D Pisti naurattamaan. Minulla olisi myös Lidlin pipolangat jemmassa. Mimmonen pipo niistä tuli? Olisiko vinkkejä?

    VastaaPoista
  2. Tein pipon naisen koon mukaan ja tuli miehelle sopiva vaikka teen melkko tiukkaa yleensä! Eli jos ei ole jättipäästä kyse niin naisen koolla tulee miehen koko. :) nopea työ oli, äkkiä tuli valmista automatkan aikaan.

    VastaaPoista