.

.

perjantai 19. joulukuuta 2014

Lasiputki himmelit

 Muutamia pikku "himmeleitä" olen valmistanut ystävieni paketteihin. Nämä ovat oivat koristeet vaikka joulukuuseen. 
 Montaa näitä ei kerralla malta tehdä, mutta yleensä illalla väkersin 3-4kpl joten viikossa sain tehtyä riittävän määrän.
5kpl paperipussiin joulutoivotuksen kera :) 
 Uhkarohkeilua - tähti ilman ohjetta kuvista mallia otettu. Ihme kyllä kasaan sen sain!
Nämä lapaset kuuluu siihen "UFO" kategoriaan eli nämä on aloitettu yli vuosi sitten, mutta väkisin ne valmiiksi tein nyt näin joulun alla! Kuvioista tulee jotenkin mieleen Lappi, porot tai jotain sinne päin. Sitä en taaskaan tiedä mikä näissä lapasissa tökki etteivät valmistuneet tuota pikaa, liekkö sitten ohjeen kummalliset kärkikavennukset olleet syynä :D Kuvat on otettu ennen höyryttämistä kun päivän valoa oli tähän aikaan! 
Malli: Novitan lehti ?? Ohje oli kirjoitettu kolmelle eri sävylle.
Lanka: Novitan Nalle ja Regia Fluormania
Koko: Nainen
Puikot: 3mm
Kulutus: ?

Meidän ihanan poikasen tekemä joulu askartelu päiväkodissa! Ikäähän sillä on vasta 1,5 vuotta, joten hoitajat ovat varmasti olleet auttavina käsinä :D

7 kommenttia:

 1. Oi, ihania lasiputkitimantteja! Mistä löysit ohjeen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin Kuopion Taitoshopissa ja siellä oli 1€ maksava timantin teko opetus ja se sisälsi myös yhteen timanttiin tarvikkeet. Opettelin siis siellä ja sitten kotona tein loput. Voisin pienen tutoriaalin tehdä jos kiinnostusta löytyy ;)

   Poista
 2. Ihania nuo himmelitimanttisi ja tähti on ihan huippukaunis<3
  Ufo-lapaset ja toisetkin ovat niin lämpöisen näköisiä ja upeat muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Tähden kanssa meinasi usko loppua, nimittäin ohutta rautalankaa kun pujotteli lasiputkien sisälle, tuntui ettei se mahdu enää millään menemään lopussa putkien läpi. :)

   Poista
 3. Ihania himmeli koristeita!! :) Ja nuo lapaset on upeat väriltään ja kuvioltaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ehkä itsekin niihin lapasiin pikku hiljaa totun, nyt kun ne on valmiit.. Pikkusisko ne hönäsi kyllä jo itselleen käyttöön eilen käydessään.

   Poista
 4. Nuo himmelit on tosi ihania! Ostin jouluksi olkia, mutta en ehtinyt tehdä niitä, niin pitää sitten ensi jouluna yrittää uudelleen :)

  VastaaPoista