.

.

perjantai 10. lokakuuta 2014

Jämäkerien kulutusta

Kotona olevan vesivahingon myötä on tavaroita pitänyt siirrellä ees ja taas. Pikkusisko innokkaana kaiveli matonkuteita, valitsi sieltä kolme saman paksuista kudenöttöstä. Hänellä oli tarkoitus virkata niistä itselleen veska. Taisi kuitenki käydä niin että minä virkkasin veskan omin kätösin. Aluksi minun piti tehdä vaan pohja mutta stten homma lähti lapasesta ;D On muuten mukavaa kun alkaa vihdoin noi matonkuteet huveta, alkaa tilaakin olemaan ihan erilailla.
 Malli: omasta päästä
Koko: A4 mahtuu hyvin
Koukku: 6mm
Muuta: Pikkusiskolle 
 Neuloin ystävän lapselle villasukat tästä samaisesta langasta pari postausta aiemmin. Lankaa kun jäi, tuli samaan sarjaan sitten lapaset. Lapsella onkin synttäri juuri passelisti, joten nämä taitavat sujahtaa siihen pakettiin. 
Malli: Peruslapaset
Lanka: Novita 7 veljestä, 32g
Puikot: 3,5mm
Koko: 2v

Pieniä töitä valmistuu tiheään, yksi suurempi urakka on kesken joten näitä on mukava tehdä välitöinään. Useita useita töitä on kylläkin kesken. Mutta täällä sijaisasunnolla kun ei ole laaja lankavarasto, niin näitä keskeneräisiä on pakko tehdä, kun ei ole mahdollisuutta aina aloittaa uutta työtä. Siis kun valinnan varaa ei juuri ole! Kaupoista en ole paljon lankoja ostellut, kun tiedän että niitä kotona on kaapit pullollaan. Kotona remontin edistymistä katsellessa ja kukkia kastellessa saatan sitten ottaa uusia lankoja kotoa mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti