.

.

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Lisää matonkude koreja sekä pannulappu

Neliskanttinen matonkudekori. Tässä vielä muotoilu puuttuu. Automatkalla ennätti virkata hyvinkin. Korit valmistuvat nimittäin todella nopeasti!

Hieman erisävyinen vihreä, enemmänkin neon värinen. Tämä kude oli hyvin joustavaa, joten korista tuli todella pehmeän tuntuinen ja hyvin muotoiltavissa oleva.

Pikkusiskoni toivoi, että tekisin hänelle jotakin vihreästä matonkuteesta. Täten jämälangat pääsivät oikeuksiinsa ja pannulappu pääsi uuteen leikkimökin keittiöön.


Vihreää matonkudetta olenkin etsinyt useasta paikasta, mutta varsinkin ontelokude on hinnoiteltu ainakin täällä Kuopiossa lisähinnalla. Trikookudetta taas ei ole löytynyt, vaikka kaikki paikat kierrettynä. Kesälomalla onneksi pistäydyin Iisalmessa, josta löytyi vihreän eri sävyjä. Ostinkin sitten kerralla kaikki, mitä koko liikkeessä oli myynnissä. Ja tarpeeseen tulivat. Tein nimittäin vihreästä pyöreän maton. Laitan kuvia siitä hieman myöhemmin. Näin kesälomalla aikaa menee enemmän käsitöiden tekoon ja säästä nauttimiseen, kuin käsitöiden päivittelyyn tänne blogiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti