.

.

perjantai 8. elokuuta 2014

Kesän käsityöt ja teknisiä ongelmia

Ihan alkuun iso kiitos kolme kirjaimiselle operaattoriyritykselle, joka kaupitteli meille viime syksynä 4G-mokkulan, joka ei ikinä ole varmasti käynytkään 4G:ssä ja on nyt alennettu 3G-verkkoon. Eikä edes toimi siinäkään. Mitenkäpäs tässä sitten lisäät kuvia blogiin tai minnekkään muuallekkaan, kun netti kaatuu heti kun yrität jotakin tehdä!!! Nämäkin kuvat minun täytyy ladata postaukseen yksitellen, jokaisen kuvan jälkeen tallennus. Ja netti katkeaa kuvia ladatessa 6-9 kertaa. Eli helppoa on :'|

Muutamia koreja tässä on tullut taas matonkuteista virkattua. Minulla oli kirppispöytä paikallisella kirppiksellä, missä suurin osa koreista meni kaupaksi. Ihana kun tuli lisää tilaa, matonkuteet kun vievät melkoisesti tilaa säilytyksessä. Virkkaan korit pääsääntöisesti 8mm koukulla ja teen reunoihin piilosilmukka kerroksen. 
Olen myös ommellut pikkumiehelle pöksyjä. Nämä ovat haaremimallin housut, malli otettu ja kaavoitettu ME&I-merkin housuista. Ja tarkoitettu omaan käyttöön :) Tässä kuvassa näyttää jotenkin hassulta oikea puoli housuista, mutta lahjemitta on sama kummallakin puolella vaikka vinolta näyttäävätkin! Kangas froteeta(ostettu pienen paikkakunnan kangaskaupasta, ei nettisivuja), keltainen resori Eurokankaasta. Kokoa näillä 86/92cm, vielä hurjan suuret käyttäjälleen!
Muutamia neuvolakortteja on tullut taas tehtyä, tarpeeseen nekin ystävien pikkuisille. Kankaat Eurokankaasta.
Lisää Prinsessajutun pöllö ohjeella tehtyjä pöllöjä. Tämä on jo kolmas samalla ohjeella, mutta kun tarvitsijoita on, niin eikun koukku viuhkamaan. Lankana tässä Novitan Miami, silmät sekä nokka 7-veljestä jämiä.
Hieman myös pikkumurun huonetta on tullut sisustettua. Ostin sisustustarrat Suomalaisesta kirjakaupasta, tarrasin ne seinään kiinni. Pysyivät maalatussa seinässä ehkä tunnin, kunnes tipahtelivat yksi toisensa jälkeen lattialle. Ostin valokuvakehykset Prismasta -70% alesta 4,95€, muutaman kartongin Suomalaisesta kirjakaupasta ja liimasin sisustus tekstin kehyksen lasiosaan kiinni. Siinä on ja pysyy vallan mainiosti. Eikä ainakaan jää liimajälkiä seiniin tällä keinoin.

Minulla on niin monta työtä kesken ja useampi viime senteillä valmistumaisillaan, että lähden niitä nyt jatkamaan. Toivon todellakin että operaattorilta otetaan yhteyttä ja saisimme toimivan netin. Ehkä olisi mukavampi postailla sitten valmiita töitäkin kun ei menisi kuvien latailuun useaa tuntia!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti