.

.

torstai 5. syyskuuta 2013

Valmistuneita

Pikkuiselleni kantoliinailuun hyvin passaavat tumput eli ideana on, että tumput tulevat melkein kainaloihin saakka. Kädet ja jalat kun eivät liinan sisällä ole niin lämpöisessä kuin muu kroppa! Vielä sukat puuttuvat, mutta ehkä löydän kätköistäni lisää jämälankoja. Ohje omasta päästä. Puikot 3mm ja lankana 7 veljestä, silmukoita puikolla 9kpl.

Edellisessä postauksessa vilauttelinkin jo kesken eräisiä villahousuja ja nyt ne on valmiit!

Edellisissä postauksissa oli kuvia, kun yritin taistella yön tunneilla haarakiilaa vastaan. Nyt aloin taas unenpöpperössä viimeistelemään housuja ja kappas vain, onnistuin vielä loppu silaukseksi pujottamaan nyörin niin, että rusetti tuli aluksi takapuolelle. Ei siis iso juttu, mutta nämä villahousut ovat todistaneet sen, että minun ei kannata yrittää mitään unisena!

Ja etupuoli.

Ystävästäni tuli sylikummi pienelle pojalle, ja ennen ristiäisiä hän pyysi pikavalmistuksena vaavibootseja, kun oli muistanut kuinka söpöt ne olivatkaan meidän pikkuisella jalassa! No puuhastelin nämä illan ja aamupäivän aikana, onneksi ovat kovin nopeat tehdä ja helppo ohjekin vielä.Ja tämä projekti hautuu mielessäni.. vanhoja ikkunan karmeja 2kpl. Ovat lähtöisin ystäväni/työkaverini rintamiestalosta. Ajatuksena on joko tehdä peili, liitutaulu, valokuvia laittaa tai sitten neuloa joku palmikkoneule ja venyttää se karmien sisälle. Mikäs näistä ideoista teidän mielestänne kuuloistaisi toteuttamisen arvoiselta? Karmeja on siis käytössä tällä hetkellä 2kpl. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti