.

.

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tälläisiä tällä kertaa

Monta työtä kun aloittaa kerralla, tuntuu aluksi, ettei mitään valmistu. Mutta yhtäkkiä onkin sitten useampi työ valmiina. Teemana jatkuu edelleen erinäisten langanjämien sekä pienten lankamäärien tuhoaminen :D

Perusvillasukat Novita 7 veljestä Polkka-langasta ja terät sinisestä. Koko 30. Vihdoinkin sain kulutettua sinistä Polkka-lankaa, sillä en tiedä mistä kyseinen kerä on kaapin perukalle ilmestynyt ja pitkään olen sen kanssa jo tuskaillut, että mitä siitä tekisin!

Pirtin Kehräämön hahtuvakiekkojen jämiä näihin yhdisteltynä, liukuvärjätyistä kiekoista siis kyse. Molemmissa lapasissa peukalot ovat keltaiset. Jospa joku nämä itselleen hyväksyisi, vaikka ovatkin hieman hassun väriset. Nämä ovat naisen käteen sopivat.

Näihin kulutettu automatkoilla langanjämiä. Patalappu on kaksipuoleinen, nurja puoli on kokonaan valkoinen.

Kaapista löytyi myös yksi Novitan Teddy-kerä, joka kului hyvin Halihirviöön. Ohje Novitan teemalehdestä, jossa ohjeita muksuille ja tenaville. 

Ja yksi langanjämä patalappu valmistui, keittiöprinsessa. Alkaa olla pienet kerännyttyrät historiaa minun kaapin nurkissa, vaikkakin niitä tulee jatkuvasti lisää, kun aloittaa uuden kerän :D Ikkään ei oo menny kerä ihan loppuun(kesken työn), mutta ehkä se on vaan hyvä, ettei tarvitse lähteä kauppaan ostamaan uutta kerää, varsinkin jos työtä on jäljellä esim. kavennusten verran. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti