.

.

perjantai 22. helmikuuta 2013

Töyhtön tilkkutäkki

Muutama isoäidin neliö tuli virkattua iltaisin, autossa, kylässä  ja missä milloinkin, kätevää oli se, ettei yhdessä neliössä kauaa nokka tuhise ja pienestä kerästä tulee useampi neliö!

Lankana käytetty Novita Wool. Meinasi käydä vielä köpelösti, kun ensin olin suunnitellut tilkkutäkkiin eri kuvion, kunnes vaihdoinkin sitä. Sitten muistin vasta, että ruskeaa lankaa on rajoitettu määrä eikä sitä ole enää kauppojen hyllyillä saatavana. Onneksi Maksimakasiinista löytyi poistokorista muutama kerä ruskeaa pahan päivän varalle :D

Suunnittelua, lopputuloksena sitten tämän näköinen. Taisi ruutujen paikat vaihtua joka ilta, kuin mielikin sen mukaisesti vaihtui..

Lopuksi virkkasin pylväsryhmiä kaksi kerrosta tilkkutäkin kehykseksi. Ja se päättelyurakka oli niin mieleenpainuva, että voi sun kanssas.. Onneksi päättelin jo jokaisen neliön valmistuttua kyseisen neliön langanpäät. Tässä työtä ei vielä ole höyrytetty, vaan suoraan koukulta eksyi kuvaan. Tämän kuvan laatu on hieman mitä on, kun kamera ei suostu nyt yhteistyöhön tietokoneen kanssa, joten piti luottaa kännykän kameraan.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti